Allt är unikt för Dig/Er

Jag erbjuder:

Föreläsning

Mental träning

Coachande samtal

Handledning till ledare

Kontakta mig på malin@snyggsnack.se för tidsbokning. Första coachande samtalet är alltid gratis. Vi måste båda välja varandra.

Jag träffar både barn och vuxna.

Jag kommer gärna till er och föreläser eller arbetar tillsammans med er i kollegiet, kompisgänget eller idrottsföreningen. För mig handlar Snyggsnack om ett förhållningssätt. Det kan vi använda oss av i alla ovan nämnda sammanhang. Det krävs mod och nyfikenhet för att anamma ett nytt sätt att se på saker eller åtminstone att överväga att kanske se på vissa saker annorlunda. MEN det är alltid värt det. Alltid. Det sitter i huvudet, i våra förantaganden, i tankarna, i våra reflektioner…. precis överallt smyger det sig in… ditt förhållningssätt.

Se då för guds skull till att det är det bästa förhållningssättet som finns och framförallt: Att det är det förhållningssätt som DU vill ha.

Jag arbetar alltid utifrån mitt grundkoncept, lösningsfokus. Alltid. Men sen handlar det om att vi tillsammans hittar vad det är Ni behöver. Vad är det bästa som kan hända för Er där Ni är just nu? Jag har som ambition att vara till nytta. Jag vill jobba med Dig/Er för att Ni landat i att något ska bli annorlunda. Eller i alla fall är nyfikna på om inte saker borde kunna bli just annorlunda.

Vi pratar ihop oss innan vi ses, så allt blir så rätt det kan. Inget är omöjligt… allt är spännande.