Tanken är att använda sidan för att tacka de som tackas bör, tipsa om det som är briljant och ge något tillbaka till alla de som inspirerar mig.

Misströsta inte om Du inte syns här, Du inspirerar mig ändå. Det är så jag livnär mig. I alla möten kan vi få energi, vi kan väcka vår nyfikenhet och skapa en hunger efter att veta mer, lära mer eller lyssna mer. Jag tar vara på det, alltid. Du är viktig.

—————-

Magister Peter, Du. Känner inget annat än kärlek till dig. Tack för att du alltid tror på mig. Du gör allt bättre.

Vilma och Milton. Mina främsta förebilder, mina modiga ungar. Som jag älskar er.

Pappa, Tack för ditt aldrig sviktande stöd. Du har gett mig mod.

Jonas Wells, Wow! Du väckte mig, hjälpte mig sätta ord på vad som fanns i mitt huvud. Du trodde på mig, gav mig mod och lät mig upptäcka på egen hand. Är alltid tacksam för det. För alltid. Sen presenterade du mig för Harry. Är skyldig dig för resten av livet.

Harry Korman, utan tvekan är det från dig som jag lärt mig mest någonsin. Om både mig själv, min profession och min omvärld. Tack.

Joakim Ivarsson, tack för att du alltid hejar på, stöttar och är nyfiken på att testa nytt. Det är grunden i allt. Din tro på mig har varit viktigt för Snyggsnacks framväxt. Tack. Du är en enastående människa.

Anders Bjurström med kollegor på Empowercenter. Ni har gjort mig så mycket klokare. Så mycket mer nyfiken och så mycket säkrare på metodernas excellens. Vilken tur att ni finns.