Nu jäklar var det dags… för mig att trycka på knappen. Att släppa lös Snyggsnack.

Att vara modig är grunden i all förändring, i all utveckling och basen till det som gör skillnad för just mig och kanske dig. Att våga. Ofta så ställer jag frågan – Vad är det värsta som kan hända? Både till mig själv och till andra som kanske just för stunden tappat modet eller tron på sina idéer.

Lika ofta kan vi konstatera att oftast är det värsta som kan hända inte så farligt, nästan alltid grundar sig rädslan i vår självkänsla. Tänk om jag…. tänk om de tycker att… osv osv.

Med andra ord bottnar rädslan ofta i att ens självkänsla ska få sig en omgång, men det överlever vi! Alltid! Låt oss tillsammans skapa en värld där misslyckanden/försök/ideér ses som coolt och modigt. Om vi inte testar så vet vi ju inte. Hur ska vi då kunna komma framåt?

Hylla alla som vågar, som visar mod och som tror på något. De är livsviktiga för alla. Tänka samma tankar som vi alltid tänkt leder till samma resultat, är vi nöjda med det så fine MEN om vi inte är nöjda… Då ska vi vara modiga! In med nya tankar, nya frågor och nya mål!

Men nu jäklar, har jag ställt mig den frågan för sista gången gällande min idé med Snyggsnack! Här är den nu, min sida, min bebis. Håll tillgodo!

Det värsta som kan hända? Att min självkänsla får sig en omgång. Men det överlever jag! Hurra!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *